Hyppää sisältöön
Tiedote

Aikuisen kausilipun voi ostaa nyt Waltti Mobiili -sovelluksesta

Julkaistu 3.4.2024 12:01

Waltti Mobiili -sovelluksen kautta voit ostaa kerta- ja vuorokausilippujen lisäksi myös aikuisen kausilipun Paikkuun. Kausilippu valitaan sovelluksen Kausilippu-välilehdeltä.
Jotta kausilipun saa ostettua, tulee olla rekisteröitynyt Waltti Mobiiliin. Jos olet kirjautunut jo aiemmin Waltti-kauppaan, kirjaudu samoilla tunnuksilla myös mobiilisovellukseen. Lipun siirrettävyyden mahdollistamiseksi rekisteröinti ja kirjautuminen ovat pakollisia.

Kaikki Waltti Mobiilissa olevat lipputuotteet on mahdollista maksaa sovelluksessa yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla tai MobilePayllä. Osta mobiililippu ennen liikennevälineeseen nousua ja näytä sen QR-koodi ajoneuvolaitteelle autoon noustessasi. Huolehdithan, että mobiililaitteessa riittää akkua koko matkustuksen ajan.

Waltti Mobiilin kausilipun, kuten muidenkin mobiililippujen, voimassaoloaika alkaa lipun ostohetkestä. Mobiililipulla voi matkustaa ja vaihtaa vapaasti linjaa lipussa olevan voimassaoloajan. Voimassaoloajan päätyttyä lipulla voi matkustaa matkan loppuun siinä liikennevälineessä, jossa lipun voimassaoloaika on päättynyt.

Tarvittaessa kausilipun voi siirtää rajoitetusti mobiililaitteesta toiseen kesken kauden esimerkiksi vaihdettaessa puhelin uuteen. Kun kausilippu siirretään uuteen puhelimeen, tulee Waltti Mobiiliin kirjautua niillä tunnuksilla, joilla kausilippu on ostettu.

Huomaathan, että Waltti Mobiilin liput toimivat puhelimessasi, eli ne eivät lataudu Waltti-matkakortille.