Hyppää sisältöön
Tiedote

Avoin haku kulttuuripalveluiden vuoden 2023 ohjelmistoon

Julkaistu 3.10.2022 08:10, Päivitetty 3.10.2022 10:13

Salon kaupungin kulttuuripalvelut hakee esityksiä, näytöksiä, konsertteja, työpajoja ja muuta ohjelmaa vuoden 2023 ohjelmistoon. Sekä salolaisille että vieraileville, eri alojen ammattitaiteilijoille, toimijoille ja työryhmille suunnattu avoin haku aukeaa maanantaina 3.10. ja on avoinna sunnuntaihin 30.10. asti.

Avoimen haun kautta etsimme sisältöjä kaikenikäisille kohderyhmille. Ensisijaisesti ohjelmaa haetaan kulttuuritila Näkkäriin mutta mahdollisuuksien mukaan myös muihin vuoden 2023 tilaisuuksiin. Ohjelmistoon valituille korvataan esitys-ja matkakulut sekä tarjotaan tuotannollista tukea mm. tekniikan osalta.

Hakulomakkeelle pääset tästä! 

Rapeaa ja rouheaa kulttuuria Näkkärissä

Kulttuuritila Näkkärin tapahtumatoiminta käynnistyi syksyllä 2021. Kausiohjelman runkona toimivat matalan kynnyksen Yleisöperjantai-iltamat kuun ensimmäisenä perjantaina sekä perheille suunnatut Lasten lauantait kuun toisena lauantaina.

Olemme saaneet nauttia laajasti eri taiteen alojen esityksistä, joita ovat tarjonneet niin paikalliset kuin vierailevat ammattitaiteilijat ja pitkän linjan tekijät. Esiintyjäkaartiin lukeutuvat muun muassa Race Horse Company, Grus Grus teatteri, Red Nose Company, Nurinpäin-kollektiivi, Emola Hatsina String Band, Aurinko – musica de Latinoamerica ry, Kai Kuutamo ja Merkkarit, Säilättäret ja Super-teatteri.

Lisätietoja tilasta ja sen varustelusta löydät sivuilta www.salo.fi/nakkari.

Kesäkauden ohjelmisto

Avoimen ohjelmahaun kautta etsimme myös ideoita ja sisältöjä muuhun toimintaamme, erityisesti loppukevääseen ja kesäkauteen. Tällöin olemme mukana tuottamassa muun muassa Vuohensaaren ulkotapahtumasarjaa, kylien taidekiertuetta sekä MHAW Hyvää mieltä kulttuurista tapahtumaviikkoa.

Olemme kiinnostuneita esitysten ja konserttien lisäksi myös työpajoista, tietoiskuista, taiteilijavierailuista ja kaikesta siitä, mitä emme välttämättä vielä tiedä!

Huomaa myös erillinen haku Salo Circus Open Stage -iltaan

Poikki taideyhdistys ry järjestää Salo Circus Open Stage -illan ensimmäistä kertaa 26.11.2022 Salon kulttuuritila Näkkärissä. Etsimme tuoreita teoksia ja work-in-progress esityksiä avoimen haun kautta. Hakemusten tulee olla perillä 5.11.2022 klo 23:59 mennessä osoitteessa info@salocircus.com.

Lisätietoja Näkkäristä löydät sivuilta www.salo.fi/nakkari, tilassa ei ole kiinnityspisteitä. Kerro vapaamuotoisessa hakemuksessa seuraavat tiedot:

  • Esityksen nimi ja lyhyt esittelyteksti
  • Esityksen kesto ja ikäsuositus
  • Esityksen tekniset tiedot ja tarpeet
  • Kuvia ja videota, jos on!

Lisätietoja osoitteesta info@salocircus.com.


Kuvat:

Mandarina Collective: The Rain Theatre

Emola-Hatsina String Band

Grus Grus teatteri: Tuntematon leijona

Kai Kuutamo & Merkkarit

Race Horse Company: Chevalier

SwingingMamas: Lauantaitanssit

Kate & Pasi: Suhde

Lisätietoja