Hyppää sisältöön
Tiedote

Avustajaksi Nokiasta kertovaan Made in Finland -sarjaan 26.-27.10.

Julkaistu 22.10.2021 14:55

Rabbit Films kuvaa Salossa Nokiasta kertovaa tv-sarjaa nimeltä Made in Finland. Sarja on MTV:n tilaama ja sijoittuu Nokian alkuvaiheisiin 80- ja 90-luvulle.

Kaipaisimme ensi viikon tiistaiksi ja keskiviikoksi (26.-27.10.) avustajia monenlaisiin rooleihin, Nokian työntekijöiksi, ravintolan asiakkaiksi, ohikulkijoiksi, ynnä muiksi. Kuvaamme pääsääntöisesti aamusta iltaan, ja tähän väliin tarvitsisimme eri kohtauksiin muutamaksi tunniksi avustajia.

Osallistuminen ei vaadi aiempaa esiintymiskokemusta. Koko työryhmän syvän kiitollisuuden lisäksi kaikki avustajat palkitaan S-ryhmän 20 euron lahjakortilla.

Mikäli olisit halukas tulemaan ensi viikolla mukaan, laita viestiä osoitteeseen nokia.avustajat@rabbitfilms.com. Kerro viestissä yhteystietosi, mahdollisimman tarkat kokotietosi ja päivän, jolloin pääsisit tulemaan mukaan. Liitä mielellään mukaan myös kuva itsestäsi.

Tätä viestiä saa jakaa kaikille tutuille, jotka voisivat myös olla kiinnostuneita tulemaan mukaan. Kiitos paljon ja toivottavasti ollaan yhteydessä!