Hyppää sisältöön
Tiedote

Katujen asfaltoinnit alkavat Salossa maanantaina 6.5.

Julkaistu 2.5.2024 15:26, Päivitetty 2.5.2024 15:36

Vuoden 2024 katujen asfaltointityöt aloitetaan toukokuussa Salon keskustan alueelta. Asfaltointityö alkaa viikolla 19 Salaistentieltä / Elmerannantieltä. Jyrsintätöitä paikalla tehdään jo perjantaina 3.5.

Asfaltointitöistä aiheutuu haittaa liikenteelle ja alueella on liikenteenohjaus. Tietyöt tehdään klo 7–18 välisenä aikana.

Pahoittelemme tietyöstä aiheutuvaa haittaa.

Toukokuussa tietyöt kohdistuvat Salon keskustan alueille. Salaistentien ja Elmerannantien yhteydessä asfaltoidaan myös samalla suunnalla olevat Tuomaantie, Nuutintie ja Rantiontie. Nämä kohteet ovat alustavan aikataulun mukaan valmiita viikon 20 loppuun mennessä. Toukokuun lopussa ovat vuorossa Salontien ja Kirjolankadun alkupään uudelleenasfaltoinnit.

Kartalla näkyvät Salon keskustan alueen tulevat asfaltointitietyöt.

Salon keskustan karttakuva, jossa korostettuna kesällä 2024 asfaltoitavat katuosuudet.

Kesäkuun alussa asfaltoidaan Taimistokatu ja Kailinkatu Tupurissa sekä tehdään uudelleenasfaltoinnit Halikossa Lautamiehentielle ja Välimäentielle. Kesäkuun loppupuolella asfaltointityöt siirtyvät Märynummelle (Märynrinne, Hoitajanpolku, Lääkärinkuja ja Ylilääkärinkuja) ja Vaskiolle (Airontie, Nyyttitie sekä Mäkipostintie Rynkätiestä eteenpäin).

Heinäkuussa vuorossa ovat kohteet Peniössä (Asteljoentien alkupää) sekä elokuussa Suomusjärvellä (Lehtokuja). Alustavan aikataulun mukaan elokuun loppupuolella päästään myös Myllyojankadun ja Örninkadun asfaltointiin ja syyskuussa on vuorossa vielä Hämeenojankatu.

Aikataulut ovat alustavia ja niihin voi tulla muutoksia. Kaikista töistä tiedotetaan tarkemmin lähempänä ajankohtaa.