Hyppää sisältöön
Tiedote

Kaupungin kaikki sisäliikuntapaikat suljettuina yleisöltä ajalla 15.3.-28.3.2021

Julkaistu 11.3.2021 15:25

Kuntosalit ja ns. yksilöllisen liikunnan harrastamisen palvelut suljetaan.

Kaupungin kuntosalit ja tietyt ns. yksilöllisen liikunnan palvelut avattiin yleisölle maaliskuun alussa. Nämä suljetaan ensi maanantaista alkaen muiden sisäliikuntapaikkojen ja saunojen lisäksi seuraavien kahden viikon ajaksi.

Huolestuttavan koronatilanteen vuoksi Salon tartuntataudeista vastaava lääkäri on suositellut kaikkien kaupungin sisäliikuntatilojen (liikuntasalit, liikuntahallit ja kuntosalit) sulkemista yleisöltä mahdollisimman laajasti. Kaupungin koronajohtoryhmässä on 11.3. linjattu, että kaupungin kuntosalit, liikuntahalleissa ja -saleissa toteutettavat ns. yksilöllisen liikuntaharrastamisen palvelut sekä kaupungin vuorot Salon Tenniskeskuksessa suljetaan 15.3.-28.3.2021 väliseksi ajaksi.

Liikuntapalveluiden ylläpitämissä sisäliikuntatiloissa ja keinonurmella voivat ajalla 15.-28.3. liikkua ohjatusti seuratoiminnassa 2008 syntyneet ja nuoremmat sekä ammattiurheilijat.

Ulkoliikuntapaikat ovat avoinna omaehtoista liikkumista varten. Urheilupuiston keinonurmi on käytettävissä ainoastaan seuroille myönnetyillä vuoroilla.