Hyppää sisältöön
Tiedote

Kesän kuviot nuorisopalveluilla

Julkaistu 28.5.2021 11:51

KesänKuviot Salon nuorisopalveluilla – jokaiselle jotakin!

Salon kaupungin nuorisopalvelut järjestää kesän päiväleirien lisäksi monipuolista ja värikästä ohjelmaa Salon keskustassa ja kylillä, sekä tietenkin somessa! Perinteinen kesäkaara on liikkeellä koko kesän, ja kaaran voi tilata joko oman porukan iloksi sinne missä olette, tai osallistua erityisohjelmaan kesäkaaran kalenterin mukaisesti. Kesäkaarassa tänä vuonna hienona uutuutena pakohuonepeli, potkulautarata isoilla potkulaudoilla sekä RC-autorata.

Uutta kesässä on myös liikuntapalveluiden kanssa yhteistyössä järjestettävä Salon paras kesäkisa, joka kiertää eri puolilla Saloa usean viikon ajan. Porukan nokkeluus ja ketteryys mitataan kiihkeässä kisassa, jossa tarvitaan saumatonta yhteistyötä onnistumiseen.

Pitkin kesää järjestetään lisäksi päiväretkiä erilaisiin luontokohteisiin, joissa tutustutaan paikalliseen ympäristöön, ongitaan, harjoitellaan erätaitoja ja kisaillaan yhdessä. Kesällä tietysti pelataan, urheillaan sekä liikutaan ja hengaillaan yhdessä pesäpallon, jalkapallon, frisbeegolfin parissa. Instagramissa voit osallistua Salon hienoimman menopelin esittelykisaan, seurata biitsiliveä tai kesälomaliveä, tai sadepäivänä haastaa nuoriso-ohjaajan kanssasi online-peliin PlayStationilla. Ihanissa taidetyöpajoissa tuunataan vaatteita, sekä tehdään omia koruja, hiusdonitseja ja upeita luontoaiheisia epoksihartsikoruja, aikaisempaa osaamista et tarvitse, paikan päällä tehdään ja opitaan yhdessä.

Kesän tapahtumat avaa avoin skeittikirppis urheilupuiston skeittiparkin alueella, jossa pöydät ovat avoimet skeittauksen ystäville ja skeittauksesta kiinnostuneille, myyjiä sekä ostajia odottavat valmiit pöydät ilman varauksia, kesän suosituimpaan harrastukseen vaatteet ja varusteet siis kierron kautta!

Kaikki tapahtumat ja retket ovat suunnattuja 9-17-vuotiaille lapsille ja nuorille ja ovat osallistujille maksuttomia. Lisäksi skeittikirppikselle ovat tervetulleita kaikenikäiset tekemään löytöjä ja myös myyjiksi.

Nuorisopalvelut toivottavat kaikki lämpimästi tervetulleiksi tekemään yhteistä riemukasta kesää Salossa!
Katso koko kesän ohjelma ja muista hypätä mukaan myös sosiaaliseen mediaamme.

Nuorisopalvelujen kesän kuviot

Lisätietoja kesän ohjelmista antavat:

Nuorisotyön suunnittelijat Maisa Heinonen, maisa.heinonen@salo.fi, puh. 044 778 4664 sekä Mariia Silfver, mariia.silfver@salo.fi, puh. 044-778-4826.