Hyppää sisältöön
Tiedote

Kesätyöt Salossa

Julkaistu 1.2.2022 11:29, Päivitetty 1.2.2022 12:40

Nuorten kesätyöllistäminen kaupungin palvelukseen

Kesätyöllistämisen avulla kaupunki tarjoaa nuorille mahdollisuuden tutustua työelämään ja sen pelisääntöihin. Samalla nuoret voivat tutustua kunta-alan työtehtäviin ja kaupunkiin työnantajana.

Nuoria voidaan sijoittaa työyksiköiden tarpeet huomioiden mm. varhaiskasvatus-, vanhus-, puhtaanapito-, kulttuuri-, kirjasto-, liikunta- ja nuorisopalveluihin sekä puisto- ja viheralueiden avustaviin tehtäviin. Haku nuorten kesätyöpaikkoihin tapahtuu Kuntarekry-järjestelmän kautta. Hakuaika päättyy 28.2.2022 klo 12.00.

Katso tarkemmat tiedot osoitteessa www.salo.fi/kesatyopaikat.

Nuorten kesätyöseteli

Kaupunki tukee nuorten kesätyöllistymistä kesätyösetelin kautta. Katso ohjeet nuorelle ja työnantajalle osoitteessa www.salo.fi/kesatyoseteli.

Töihin Saloon Rekrytapahtuma 8.2.2022 klo 10-16

Verkossa järjestettävässä rekrytapahtumassa on esillä avoimet työpaikat laajasti, ensi kesän kesäduunipaikat, oppisopimuspaikat sekä opiskelijoiden harjoittelupaikat.

Tapahtumassa on monipuolinen kattaus eri alojen yrityksiä ja työpaikkoja sekä yksityiseltä että julkiselta sektorilta. Ohjelmaa ja tietoiskuja on sekä työnantajille että työnhakijoille.

Lisätietoja sekä rekisteröintilinkki tapahtumaan toihinsaloon.fi -sivustolla

K-16 ilta Kahvila Metkassa 14.2.2022 klo 15.30-18 aiheena ystävänpäivä & kesätyöt

Save the date! Tule kavereiden kanssa juomaan ystävänpäivän kaakaot Metka kahvilaan (Mariankatu 12) ja jutustelemaan kesätöistä. Etsitään yhdessä kesätyöpaikkoja. Apua saat mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin, hakemuksen tekemiseen, CV:n laatimiseen jne. Seuraa ilmoittelua kaupungin kanavissa ja nuorisopalveluiden somessa.

Kysymyksiä nuorten kesätöistä voi laittaa myös sähköpostitse: kesatyo@salo.fi

Töihin Saloon sivustolta löytyy myös Salon kesätyöt

Töihin Saloon -sivusto kokoaa yhteen paikkaan Salossa avoinna olevat kesätyöpaikat ja hyödylliset vinkit kesätyönhakuun ja työskentelyyn liittyen. Tavoitteena on tehdä kesätyöpaikkojen ilmoittaminen ja kesätöiden hakeminen mahdollisimman helpoksi salolaisille työantajille ja kesätöistä kiinnostuneille tekijöille.

www.toihinsaloon.fi