Hyppää sisältöön
Tiedote

Kolmannen koronarokoteannoksen ajanvaraus ruuhkautunut

Julkaistu 22.10.2021 13:18

Salon kaupunki avasi keskiviikkona (20.10.) kolmannen rokoteannoksen ajanvarauksen kaikille 60 vuotta täyttäneille sekä lääketieteellisiin riskiryhmiin kuuluville Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen suosituksen mukaisesti.

Ajanvaraus on nyt ruuhkautunut, mutta kaikille ajanvaraukseen soittaneille soitetaan takaisin ja lisäksi heille lähetetään tarvittaessa tekstiviesti, jossa kerrotaan ajanvaraustilanteesta.

Tällä hetkellä rokotusaikoja annetaan niille, jotka ovat saaneet toisen koronarokotteen huhti–toukokuussa. Kolmas rokoteannos voidaan antaa, kun toisesta annoksesta on kulunut vähintään 6 kuukautta.

Rokotusaikoja sekä verkossa että puhelimitse on varattavissa tällä hetkellä 3.12.2021 asti. Jos kolmas rokoteaika olisi menossa tätä pidemmälle, ajanvaraukseen on hyvä olla yhteydessä myöhemmin.

Kolmannen koronarokotuksen yhteydessä voidaan antaa myös maksuton influenssarokotus niille, jotka ovat siihen oikeutettuja. Jos koronarokotusaika menee pidemmälle kuin viikoille 46 ja 47, jolloin influenssarokotuksia yleisesti annetaan, on rokotukset hyvä ottaa erikseen.

Koronarokotuksen ajan voi varata joko sähköisesti osoitteessa salo.terveytesi.fi tai puhelimitse arkisin klo 8–14 numerosta 02 7723 605.

Influenssarokotuksista tiedotetaan erikseen marraskuussa.