Hyppää sisältöön
Tiedote

Liikennepuiston avajaiset keskiviikkona 10.5. klo 12.00

Julkaistu 8.5.2023 09:08

Liikennepuisto herää kesään

Liikennepuisto avataan jälleen kesä- ja heinäkuun ajaksi koko perheen yhteiseksi ajanviettopaikaksi. Avajaisia vietetään keskiviikkona 10.5. klo 12.00 alkaen, jonka jälkeen puisto on avoinna koko kesä- ja heinäkuun ajan viisi päivää viikossa. Liikennepuistossa 5-12-vuotiaat lapset pääsevät opettelemaan liikennesääntöjä ja kokemaan polkuautoilun riemua turvallisesti. Puisto on kuin pienoismaailma, josta löytyy liikennesääntöjä opetteleville lapsille mm. lainattavat polkuautot, liikennevaloja, tankkauspiste, suojatiet, liikenneympyrä ja jalkakäytävät. Aidon vaikutelman luomisesta puistoon huolehtivat nuoret kesätyöntekijät, jotka auttavat autojen valinnassa, ohjeistavat niiden käytössä ja opastavat liikennesäännöissä.

Turvallisuudesta ja opastuksesta liikennepuistossa huolehtivat vanhemmat ohjaajien kanssa yhdessä. Ajaessa on oltava oma kypärä mukana. Lapset ovat liikennepuistossa aina huoltajiensa vastuulla. Liikennepuistoon on suunnitteilla kesän 2023 aikana myös erilaisia teemapäiviä ja yhteistyökumppaneiden kanssa järjestettäviä tapahtumia. Liikennepuisto sijaitsee Salon keskustassa Annanpuistossa, osoitteessa Hämeentie 34, 24240 Salo. Liikennepuiston käyttö on maksutonta.

Liikennepuiston avajaiset
keskiviikkona 10.5.2023, avajaispäivänä puisto on auki kello 12.00 – 19.00

Ohjelma:
klo 12.00 Puiston portit aukeavat, tervetuloa!
klo 13.00 Avajaissanat
klo 16.00 Ohjattua tutustumistoimintaa kaikille kaupunkilaisille
klo 19.00 Puiston portit sulkeutuvat!

Virvokkeita myymässä nuorten työpajatoiminnan Metka-kahvila. Puiston avajaispäivä on myös valtakunnallinen Unelmien liikuntapäivä, ja sen aikana etenkin lapset voivat osallistua puistossa unelmien liikennepuiston kehittämiseen vaikkapa kirjoittamalla ja piirtämällä. Osallistujien kesken arvotaan mukavia palkintoja.

Lisätietoja antaa nuorten palveluohjaaja Mervi Niemi, puh. 044-778 4015, mervi.niemi@salo.fi.

Puiston aukioloajat ja yhteystiedot