Hyppää sisältöön
Tiedote

Liikunnan yleisavustus ja Vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten liikuntaharrastusten avustamiseen tarkoitetut avustukset haettavana

Julkaistu 28.2.2024 08:31, Päivitetty 28.2.2024 09:31

Liikuntatoiminnan tukemiseen tarkoitetut yleisavustukset ja vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten liikuntaharrastusten avustamiseen tarkoitetut avustukset ovat haettavissa 26.2.-27.3.2024, hakuaika päättyy 27.3. klo 12.00. Myöhässä tulleita hakemuksia ei käsitellä.

Hakemuskaavakkeet ovat sivulla www.salo.fi/liikuntaavustukset. Hakemukset vaadittavine liitteineen toimitetaan Salon kaupungille osoitettuna sähköpostilla osoitteeseen avustukset@salo.fi tai postitetaan osoitteeseen PL 77, 24101 Salo tai tuodaan Salon kaupungintalon infopisteeseen (Tehdaskatu 2).

Yleisavustus

Yleisavustus voidaan myöntää rekisteröidylle paikalliselle urheiluseuralle tai liikuntatoimintaa harjoittavalle yhdistykselle, joka kuuluu jäsenenä johonkin sellaiseen valtakunnalliseen liikuntajärjestöön, jonka valtioneuvosto on liikuntalain 7 §:n perusteella ja liikunta-asetuksen 1 § perusteella hyväksynyt liikuntalain nojalla oikeutetuksi saamaan valtion avustusta tai sellaiselle paikalliselle rekisteröidylle yhdistykselle, jonka toiminta sääntöjen mukaan on pääasiassa liikuntaa.

Vuoden 2024 yleisavustukset jaetaan vuoden 2023 tilastoidun toiminnan perusteella. Harjoituspäiväkirjoja (osallistujalistoja) ei tarvitse toimittaa, paitsi liikuntapalveluiden pyynnöstä.

Vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten liikuntaharrastusten avustaminen

Vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten liikuntaharrastusten avustaminen seurojen kautta. Yhden lapsen tai nuoren saama avustussumma voi olla enintään 150 euroa.