Hyppää sisältöön
Tiedote

Liikuntapalveluiden ohjatun liikunnan alkamisesta

Julkaistu 22.1.2021 14:06

Varsinais-Suomen koronakoordinaatioryhmä jatkoi tiistain (19.1.) kokouksessaan kaikkia aiemmin antamiaan suosituksia koronavirusepidemian leviämisen ehkäisemiseksi 7.2. asti.
Liikuntapalvelujen ohjatun liikunnan ryhmiin tämä vaikutti seuraavasti:

Liikuntapalvelujen ohjattu liikuntatoiminta käynnistyy lasten ja nuorten liikuntaryhmien osalta maanantaina 25.1. Työikäisten ja ikääntyneiden liikuntaryhmistä osa käynnistyy turvallisesti etäohjattuna. Etäohjauksesta palataan takaisin liikuntasaleille heti kun koronatilanne sen mahdollistaa. Etäohjattujen kurssien osallistujat saavat sähköpostiinsa viikon voimassa olevan nettilinkin, jota kautta jumpan voi tehdä itselleen sopivana aikana.
Muilta osin kevätkauden kurssien aloittamisajankohdasta ei vielä tiedetä. Liikuntapalvelut tiedottaa muutoksista osallistujille.

Lasten sekä lapsi-aikuinen liikuntaryhmiin ehtii vielä ilmoittautua osoitteessa www.salo.fi/hellewi. Seuraavissa ryhmissä on tilaa:
Äiti-vauva –jumppa (etäohjattu)
Taaperojumppa (etäohjattu)
Perheliikuntakerhot (toimivat toistaiseksi ulkona), Salo
Liikkari 7-12v, Salo
Kuperkeikkakoulut 5-6v ja 7-12v, Perniö

Nuorten Lataa liikettä! Uintiryhmiin (tiistai ja perjantai) pitää varata paikka os. www.salo.fi/hellewi

Työikäisten etäohjatuissa ryhmissä on vapaita paikkoja seuraavissa, ilmoittautumiset os. www.salo.fi/hellewi:
Pilates
Liikettä rankaan
Kahvakuulat

Ikääntyneiden kunto- ja tuolijumpat toteutuvat etäohjattuna ja näissä kaikissa on vielä vapaita paikkoja. Ilmoittautumiset os. www.salo.fi/hellewi