Hyppää sisältöön
Tiedote

Liikuntapalvelujen kohdeavustukset ja vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten liikuntaharrastusten avustamiseen tarkoitetut avustukset ovat haettavana syyskuussa

Julkaistu 29.8.2022 11:41

Hakuaika 1.9.-30.9.2022 klo 12.00 mennessä.

Salon liikuntapalvelut on saanut lahjoituksena 4100 euroa vähävaraisten lasten ja nuorten liikuntaharrastusten tukemiseen. Ko. summa jaetaan syyskuun avustusten jaon yhteydessä. Lahjoittaja on Novitek oy, joka lahjoitti SM-viikolle hyväntekeväisyyshuutokauppaan ulkoporeammeen.

Kohdeavustusta jaetaan yhteensä 20 000 € ja vähävaraisten lasten ja nuorten liikuntaharrastusten avustusmäärä on syksyllä 7 100 € (3000 € + lahjoitus 4100 €).

  • Kohdeavustukset (koulutus-, kartta-avustus ja liikuntapaikkojen kunnossapito) jaetaan kerran vuodessa.
  • Vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten liikuntaharrastusten avustamiseen tarkoitettu avustus haetaan kaksi kertaa vuodessa, maaliskuussa ja syyskuussa. Avustuksia voidaan myöntää rekisteröidyille salolaisille liikuntayhdistyksille tai liikuntatoimintaa harjoittaville yhdistyksille.

Hakemukset liitteineen toimitetaan Salon kaupungille osoitettuna sähköpostilla osoitteeseen avustukset@salo.fi tai postitetaan osoitteeseen PL 77, 24101 Salo tai tuodaan Salon kaupungintalon infopisteeseen (Tehdaskatu 2).

Avustuslomake ja avustusohje sivulla www.salo.fi/liikuntaseuroille