Hyppää sisältöön
Tiedote

Liikuntapalvelujen maksuhyvitykset koronaviruksen aiheuttamien rajoitusten vuoksi

Julkaistu 22.2.2021 11:30, Päivitetty 17.3.2021 13:39

Vapaa-ajan lautakunta on päättänyt kokouksessaan (21.1.2021 § 12) liikuntapalvelujen maksuhyvityksistä.

Liikuntapalvelujen joulukuussa 2020 keskeytettyjen kurssien osalta kurssimaksut hyvitetään asiakkaille silloin, kun hyvityksen rahallinen arvo on vähintään 10 euroa.

Liikuntapalveluissa kurssitoiminnan osalta (joulukuu) hyvitys kurssimaksuista maksetaan pyynnöstä vauva- ja perheuintiryhmiin osallistuneille (hyvitys 19 €), työikäisten vesijumppaan osallistuneille (16 €), eläkeläisten vesijumppaan osallistuneille (11 €) sekä erityisvesiliikuntaryhmään osallistuneille (16,50 €).

Liikuntapalvelut on sähköpostitse tai tekstiviestillä yhteydessä kurssilaisiin, jonka jälkeen asiakas voi pyytää hyvitystä kurssimaksusta yllä olevan mukaisesti viimeistään 31.3.2021 mennessä.

Kuntosalien vuosikorttien ja eläkeläisten vuosikorttien aikahyvitykset

Muokattu 17.3.2021: kuntosalien vuosikorttien ja eläkeläisten vuosikorttien aikahyvityksiin palataan kun liikuntatilat aukeavat.

Kuntosalien vuosikortteihin annetaan täysimääräinen aikahyvitys, jos asiakkaan kärsimä rahallinen tappio on vähintään 10 euroa.

Kuntosalien avautuessa 1.3. on sulkuaika ollut 3 kk ja 10 euron tappio toteutuu kaikkien muiden paitsi tässä mainittujen kuntosalikorttien osalta (mikäli kortti on ollut voimassa koko sulkuajan). Särkisalon ja Suomusjärven aikuisten vuosikorttiin ja alennetun hinnan vuosikorttiin sekä Kiskon, Perttelin, Kuusjoen, Kiikalan ja Muurlan alennettuun vuosikorttiin ei myönnetä hyvitystä. Eläkeläisten vuosikorttien osalta 55 euron korttiin saa täysimääräisen aikahyvityksen, jos kortti on ollut voimassa koko sulkuajan. Muilta osin korttien aikahyvitykset selvitetään uimahallin kassalla.

Asiakkaan tulee pyytää hyvitystä 31.5.2021 mennessä ensisijaisesti sähköpostitse uimahalli@salo.fi (ilmoita kuntosali ja käyttäjän nimi) tai käymällä uimahallilla seuraavien kuntosalien osalta: Halikon, Perniön, Kiskon ja Kuusjoen kuntosalit. Erilaisen avain- ja kulkujärjestelmän vuoksi Ollikkalan, Muurlan, Kiikalan ja Perttelin kuntosalien osalta hyvitystä on haettava suoraan uimahallin kassalta sähköinen avain / kulkukortti mukana. Uimahalliin kuljetaan ison rantapallon takana olevasta yläovesta ja kassalla palvellaan viikolla 8 ma – ke klo 8 – 18 ja viikolla 9 ma, ti, to, pe klo 8 – 18 ja ke 12 – 18. (muokattu yliviivauksen osalta 17.3.2021)