Hyppää sisältöön
Tiedote

Liikuntapalvelujen vuosikorttien aikahyvitykset

Julkaistu 1.4.2021 12:56

Liikuntapalvelujen vuosikorttien aikahyvitykset koronaviruksen aiheuttamien rajoitusten vuoksi

Vapaa-ajan lautakunta on päättänyt kokouksessaan (21.1.2021 § 12) liikuntapalvelujen maksuhyvityksistä alkaen 3.12.2020, jolloin palveluja jouduttiin rajoittamaan ja sulkemaan. Kuntosalien ja eläkeläisten liikuntaan liittyvien vuosikorttien aikahyvityksiä voidaan ruveta myöntämään, kun liikuntapaikat (kuntosalit ja uimahalli) avataan yleisölle. Vuosikortteihin annetaan täysimääräinen aikahyvitys, jos asiakkaan kärsimä rahallinen tappio on vähintään 10 euroa. Tätä pienempää tappiota ei tehdyn päätöksen mukaisesti hyvitetä lainkaan. Myöskään 15.2.2021 jälkeen ostettuja kortteja ei päätöksen mukaisesti hyvitetä.

Kuntosalien vuosikortit

Aikahyvitystä lasketaan 3.12.2020 alkaen, jolloin tilat suljettiin. Kuntosalista ja kuntosalin vuosimaksusta riippuen lasketaan kuinka pitkään kortin tulee olla voimassa sulkuaikana, jotta 10 euron tappio on asiakkaalle aiheutunut. Laskentaa ei voida tehdä ennen kuin tiedetään, koska kuntosalit avataan yleisölle.
Kuntosalien käytön aikahyvitysten osalta asiakkaan tulee pyytää hyvitystä 30.9.2021 mennessä ensisijaisesti sähköpostitse uimahalli@salo.fi (ilmoita kuntosali ja käyttäjän nimi) tai käymällä uimahallilla seuraavien kuntosalien osalta: Halikon, Perniön, Kiskon ja Kuusjoen kuntosalit. Erilaisen avain- ja kulkujärjestelmän vuoksi Ollikkalan, Muurlan, Kiikalan ja Perttelin kuntosalien osalta hyvitystä on haettava suoraan uimahallin kassalta sähköinen avain / kulkukortti mukana.

Eläkeläisten vuosikortit

Eläkeläisten 55 e hintaisen vuosikortin osalta kuntosalin ja uimahallin käyttöön saa täysimääräisen aikahyvityksen, jos kortti on ollut voimassa sulkuajalla vähintään 2 kuukautta. Mikäli kortti sisältää myös ohjatun liikunnan (ennen 1.12.2020 ostetut kortit), pääsee henkilö (nimensä ja yhteystietonsa antamalla) syyskaudella 2021 tai kortin ostopäivästä riippuen kevätkaudella 2022 ohjattuihin ryhmiin maksutta joko koko kaudeksi tai osaksi kautta.

Eläkeläisten 40 e hintaisen vuosikortin osalta kuntosalin käyttöön saa täysimääräisen aikahyvityksen, jos kortti on ollut voimassa sulkuajalla vähintään 3 kuukautta. Mikäli kortti sisältää myös ohjatun liikunnan (ennen 1.12.2020 ostetut kortit), pääsee henkilö (nimensä ja yhteystietonsa antamalla) syyskaudella 2021 tai kortin ostopäivästä riippuen kevätkaudella 2022 ohjattuihin ryhmiin maksutta joko koko kaudeksi tai osaksi kautta. Pahvikortti luovutetaan uimahallin kassalle hyvityksen antamisen yhteydessä.

Eläkeläisten vuosikorttien aikahyvitysten osalta asiakkaan tulee pyytää hyvitystä 30.9.2021 mennessä ensisijaisesti käymällä uimahallilla, vuosikortti ja kuntosalin sähköinen avain / kulkukortti mukana. Mikäli uimahallilla käyminen on vaikeaa, voidaan asia ohjatun liikunnan ja Halikon, Perniön, Kiskon ja Kuusjoen kuntosalien osalta hoitaa myös sähköpostin välityksellä (uimahalli@salo.fi).