Hyppää sisältöön
Tiedote

Lisää koronarokotusaikoja avautuu maanantaina

Julkaistu 27.3.2021 10:33

Maanantaista lähtien (29.3.) ajanvarauksessa avautuu uusia koronarokotusaikoja varattaviksi. Salossa rokotusaikoja annetaan edelleen 70 vuotta täyttäneille ja sitä vanhemmille sekä heidän samassa taloudessa asuville omaishoitajilleen. Rokotusaikoja voi myös edelleen varata ikäryhmille 75 vuotta täyttäneet ja vanhemmat sekä 80 vuotta täyttäneet ja vanhemmat.

Lääketieteellisiin riskiryhmiin kuuluvien 18–69-vuotaiden ja 16–17-vuotiaiden rokotukset on keskeytetty toistaiseksi. Annetut ajat ovat voimassa.

Salossa rokotetaan AstraZenecan, Modernan ja Pfizer BioNTechin rokotteilla eikä rokotettavalla ole mahdollisuutta valita millä rokotteella rokotetaan.

Kuten Terveyden ja hyvinvoinnin laitos on 24.3. julkaistussa tiedotteessaan todennut, voidaan AstraZenecan koronarokotetta antaa kaikille 65 vuotta täyttäneille eikä sairaus- tai perimäperusteisia rajoitteita rokotteen antamiselle tällä hetkellä ole.

Alle 65-vuotiaiden riskiryhmiin kuuluvien AstraZeneca-rokotteen toisesta annoksesta tiedotetaan erikseen ennen kuin rokotukset alkavat huhtikuun lopulla.

Rokotusaikoja voi varata sähköisen ajanvarauspalvelun kautta tai puhelimitse. Kaupunki suosittelee ensisijaisesti sähköistä ajanvarausta osoitteessa salo.terveytesi.fi.

Puhelinajanvaraus on avoinna arkisin klo 8 – 14 numerossa 02 7723 605.

Sähköisessä ajanvarauksessa voi varata vain yhden ajan kerrallaan.
Puhelinajanvarauksessa on mahdollista varata useampi aika.