Hyppää sisältöön
Tiedote

Loppuviikon mielenilmaus ja lakko vaikuttavat Paikun liikennöintiin sekä mahdollisesti myös päiväkotien toimintaan Salossa

Julkaistu 30.1.2024 14:24

Auto- ja Kuljetusalan Työntekijäliitto (AKT) on ilmoittanut työtaistelutoimista perjantaina 2.2.2024. Salossa tämä tulee vaikuttamaan Paikun liikennöintiin, ja lakon vaikutuksista tiedotetaan tarkemmin Paikun verkkosivuilla (www.salonpaikku.fi). Lakko ei vaikuta taksien tilausajoina ajamiin oppilaskuljetuksiin eivätkä palveluliikenteeseen.

Julkisten ja hyvinvointialojen liitto (JHL) järjestää poliittisen mielenilmauksen Helsingissä torstaina 1.2. kello 11–15, jolloin JHL:n työsuhteiset jäsenet voivat poistua työpaikalta. Tällä mielenilmaisulla saattaa olla vaikutuksia päiväkotien toimintaan. Mikäli päiväkodissa on henkilökuntaa liian vähän suhteessa lapsien määrään, huoltajiin saatetaan olla yhteydessä ja kysyä mahdollisuutta hakea lapsensa pois normaalia aikaisemmin.

Ensi viikon tiistaina 6.2. kello 14–16 Akava ja Talentia järjestävät ulosmarssin. Myös tällä saattaa olla samanlaisia vaikutuksia päiväkotien toimintaan kuin tämän viikon mielenilmaisulla.

Mielenilmaisuilla ja lakolla saattaa olla myös muita vaikutuksia, joista ei vielä tällä hetkellä ole tarkkaa tietoa. Tarpeen vaatiessa Salon kaupunki tiedottaa kaupungin toimintaan liittyvistä vaikutuksista lisää myöhemmin tällä viikolla.