Hyppää sisältöön
Tiedote

Märynummen koulun vuosiluokat 4 – 5 siirtyvät etäopetukseen, Märynummen päiväkodissa suositellaan koronatestausta kaikille

Julkaistu 4.5.2021 19:18

Märynummen koulussa on todettu toinen koronatartunta eilen tiedotetun tartunnan lisäksi ja tilanteen rauhoittamiseksi 4.-5. luokkalaiset siirtyvät etäopetukseen 14.5.2021 asti. Etäopetus koskee kaikkia 4.-5. luokan oppilaita lukuun ottamatta erityisoppilaita. Huoltajia on tiedotettu asiaan liittyvistä järjestelyistä Wilman kautta.

Perusopetuslain 20a §:n mukaan tartuntatautitilanteessa alakoulujen osalta 4. – 6. luokkien oppilaat on mahdollista siirtää poikkeuksellisiin opetusjärjestelyihin kuten etäopetukseen.

Perusopetuksen osalta Salossa on linjattu, että jos koulussa todetaan kaksi tai useampia koronatartuntoja, niin koulun oppilaat siirretään tilanteen rauhoittamiseksi etäopetukseen.
Märynummen koulussa ei ole kuudetta vuosiluokkaa, joten siirto koskee vuosiluokkia 4 – 5.

Märynummen päiväkodissa on todettu useampia jatkotartuntoja 30.4. tiedotettuun tartuntaan liittyen. Kaikille lapsille sekä koko henkilöstölle on suositeltu koronatestausta. Huoltajille ja henkilöstölle on tiedotettu asiasta ja heille on annettu ohjeet testaukseen hakeutumisesta.