Hyppää sisältöön
Tiedote

Millainen kulttuurikaupunki Salo on? Kerro meille vastaamalla kyselyyn

Julkaistu 23.3.2022 07:00, Päivitetty 24.3.2022 10:56

Salon kaupungin kulttuuripalvelut kartoittaa kevään aikana kokemuksia, mielipiteitä ja toiveita niin Salon kaupungin itse kuin yhteistyössä järjestämistä kulttuuripalveluista. Kulttuurikyselyyn toivotaan vastauksia sekä kuntalaisilta että ulkopaikkakuntalaisilta, kesäasukkailta ja Salossa vierailevilta. Ja myös niiltä, joille taide ja kulttuuri ovat vielä vierasta maaperää! Vastaamalla olet mukana kehittämässä kulttuurikaupunki Salon tulevaisuutta.

Kyselyyn voi vastata 10.4.2022 saakka. Ensisijaisesti toivomme vastauksia sähköisen lomakkeen kautta. Perjantaista 25.3. lähtien myös paperilomakkeita on saatavilla mm. kaupungintalolta, uimahallilta, pääkirjastosta ja kaupungin palvelupisteiltä (Kiikalan, Kuusjoen, Perttelin, Suomusjärven ja Särkisalon kirjastot sekä Halikon palvelupiste).

Vastaa kulttuurikyselyyn tästä!

Vastata voi nimettömänä mutta kaikkien yhteystietojensa jättäneiden kesken arvotaan kulttuuritila Näkkärin kausikortti, Museokortti, kirjoja sekä Salo-tuotteita. Yhteystietoja ei yhdistetä kulttuurikyselyn vastaajiin ja annetut tiedot hävitetään asianmukaisesti arvonnan päätyttyä.

Ystävällisin terveisin
Salon kulttuuripalveluiden väki

Lisätietoja:

Vastaamalla olet mukana vaikuttamassa Salon kulttuuriohjelmaan, jossa linjataan niin lähivuosien toiminnan painopisteitä kuin kaupungin kulttuuripalveluiden yleistä kehittämistyötä. Kaupungin kulttuuritoiminta käsittää erilaiset palvelut ja tapahtumat, mahdollisuuksien tarjoamisen kulttuurin harjoittamiseen ja harrastamiseen, taidepalvelujen tarjontaan ja käyttöön, kotiseututyön sekä paikallisen kulttuuriperinteen vaalimisen ja edistämisen.

Lisätietoja työskentelyn käynnistämisestä löydät Salon kaupungin vapaa-ajan lautakunnan kokouspöytäkirjasta 27.1.2022 §9. Lisätietoja saat myös meiltä:

www.salo.fi/kulttuuri