Hyppää sisältöön
Tiedote

Nuorisopalveluiden kesäohjelma

Julkaistu 17.5.2021 12:50, Päivitetty 17.5.2021 12:59

Nuorisopalvelujen kesäohjelma

Kesän päiväleirit            

Salon kaupungin nuorisopalvelut järjestää kesän 2021 aikana yhteensä 10 päiväleiriä eri puolilla Saloa. Yhdelle leirille mahtuu enintään 20 osallistujaa. Leirit järjestetään kolmena peräkkäisenä päivänä päiväsaikaan, leireillä ei yövytä. Päiväleirit järjestetään viikoilla 23-25 ja ne ovat tarkoitettu vuonna 2009-2012 syntyneille nuorille. Leirit järjestetään tiistaista torstaihin, päivittäin klo 10-15. Leirit ovat osallistujille maksuttomia ja jokainen tuo mukanaan omat eväät.

Leirit ovat luonteeltaan liikkuvia ja monipuolisia, joten jokainen päivä on takuulla erilainen. Pelaamme porukalla kesän parhaat koppipallomatsit, kisailemme ja nauramme. Toivotamme teidät tervetulleeksi mukaan yhteiseen seikkailuun!

Ilmoittautumiset alkavat ti 18.5. klo 9.00 ja päättyvät pe 21.5. klo 12.00.

Ilmoittautuminen päiväleireille

Lisätiedot, varapaikkatiedustelut ja mahdolliset peruutukset: maisa.heinonen@salo.fi, puh. 044 7784664

Huom! Kesän päiväleirit toteutetaan, mikäli voimassa olevat koronarajoitukset sen sallivat. 

Salon paras kesäkisa -kiertue kesäkuussa 2021

Onko sinusta kesäkisan voittajaksi? Kokoa 2-3 hengen tiimi ja tule testaamaan pystyttekö läpäisemään tehtäväradan, ja jos niin missä ajassa! Voittajilta vaaditaan ennen kaikkea nokkeluutta, ketteryyttä ja ehdottoman saumatonta tiimityötä. Leikkimieliseen kilpailuun ovat tervetulleita 11-17- vuotiaat nuoret. Kesäkisa –kiertue kiertää eri puolilla Saloa. Järjestäjinä Salon kaupungin nuorisopalvelut ja liikuntapalvelut. Lisätietoja kisasta maisa.heinonen@salo.fi, puh. 044 7784664.

Kesäkaara ajossa koko kesän

Kesäkaara ajossa ajalla 1.6.-6.8.2021 maanantaista perjantaihin klo 16-22. Tilaa oman porukan huviksi sinne missä ikinä oletkin  nuorten keskus Steissin snapista @Steissisalo, Instagramista @nuortenkeskus_steissi tai suoraan Kesäkaaran oman puhelimen kautta numerosta 050 3041508.

Jälleen kerran kesäkaara kurvaa juuri sinne missä sinä olet! Kesäkaara on tilattavissa vapaasti maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin luoksesi. Muutoin Kesäkaara on tiistaisin ja torstaisin omalla erityisellä sisällöllä eri seutukunnilla ympäri Saloa.

Kesäkaara sisältää mm.: 2kpl mukavia aikuisia nuoriso-ohjaajia, erilaisia pihapelejä, JBL:n matkakaiutin musiikin kuunteluun, skeittilautoja, skuutteja, hengailuun mahdolliset tarpeet, pallopeleihin tarkoitettuja erilaisia palloja ja paljon muutakin ekstraa! Voit toivoa itsekin mitä Kesäkaara voisi sisältää tilauksen yhteydessä.

Kesän kuviot kylillä ja keskustassa

Skeittikirppis, työpajoja, aarteenetsintää, yllätyksiä, somehaasteita, pelikavereita…ja paljon muuta! Kaikille löytyy mukavaa kesätekemistä yhdessä tai erikseen. Seuraa Instagramissa ja Facebookissa tilejä Salon nuorisopalvelut, ja saat aina uusimmat tiedot tapahtumista.