Hyppää sisältöön
Tiedote

Ollikkalan koulussa ja päiväkoti Satumaassa koronatartunnat

Julkaistu 14.4.2021 19:11

Salossa Ollikkalan koulussa on todettu koronatartunta.Terveydenhuoltoviranomaisten mukaan koronavirukselle on altistunut muutamia oppilaita. Opetusryhmiä tai henkilökuntaa ei ole altistunut. Altistuneille on ilmoitettu karanteenista Wilma-viestillä ja terveydenhuoltoviranomaiset ottavat vielä altistuneisiin yhteyttä myös puhelimitse.

Jos yhteydenottoa ei ole tullut, terveydenhuoltoviranomainen on arvioinut, että altistumista ei ole tapahtunut. Joten oppilaat, jotka eivät ole altistuneet, tulevat normaalisti kouluun.

Myös päiväkoti Satumaa Paltassa on todettu koronatartunta. Päiväkoti on yksityinen, ja kaupunki tarjoaa kuntalaille sen palveluja palvelusetelillä.

Terveydenhuoltoviranomaisten mukaan altistuneiden joukossa on sekä lapsia että henkilökuntaan kuuluvia. Terveydenhuoltoviranomaiset ottavat henkilökohtaisesti yhteyttä altistuneisiin, ja samalla he saavat ohjeet karanteenista. Tämän jälkeen lapset voivat palata päiväkotiin, jos karanteenin aikana ei ole tullut oireita.

Henkilöiden yksityisyyden suojelemiseksi kaupunki, päiväkoti ja terveydenhuoltoviranomaiset eivät anna tapauksen osalta tarkempaa tietoa. Ollikkalan koulun ja päiväkoti Satumaa Paltan tilanteita seurataan tiiviisti, ja kaupunki tiedottaa, jos niihin tulee muutoksia.