Hyppää sisältöön
Tiedote

Osallistu kävelykilometrikisaan 1.5.-31.10.2021

Julkaistu 30.4.2021 11:06

Helsingin seudun liikenne HSL ja Liikenne- ja viestintävirasto Traficom kutsuvat sinut mukaan kävelemään. Valtakunnallinen Kävelykilometrikisa on avoin kaikille ja osallistua voit yksin tai porukalla.

Kävely parantaa terveyttä ja hyvinvointia. Kävely on päästötön kulkutapa ja auttaa ehkäisemään ilmastonmuutosta, jos teet matkasi auton sijasta jalan.
Kävely on olennainen osa joukkoliikenteen käyttöä. Ehkäpä voisit lisätä kävelyä jäämällä pysäkin tai kaksi aiemmin pois kyydistä.
Kävelykilometrikisaan osallistumalla työnantaja voi kannustaa työntekijöitään ja myös kunta asukkaitaan liikkumaan enemmän ja voimaan paremmin.

Salo kävelee

Joukkueemme “Salo kävelee” on mukana Kävelykilometrikisassa, jossa osallistujat kirjaavat kävelykilometrejään 1.5.-31.10.2021 sivulle https://kavelykilometrikisa.fi.

  • Muista ensiksi kirjautua ja keksiä itsellesi käyttäjätunnus ja salasana.
  • Samaisessa lomakkeessa kysytään joukkueen osallistumiskoodia ja se on salo2021
  • Kirjaa kävelykilometrit ja/tai -minuutit ylös ja kartuta Salo kävelee -joukkueen kilometri- ja/tai minuuttisaldoa!
  • Kisa on leikkimielinen ja maksuton.
    Salo kävelee -osallistujien kesken arvotaan syksyllä palkintoja.

Haastamme teidät mukaan kävelyä ja hyvinvointia edistävään kisaan! Kävelykilometrin sivulla voit myös haastaa ystäviä, työkavereita ja naapureita mukaan (ylhäällä oikealla käyttäjätunnus nimesi vieressä olevan nuolen kautta).

Ota tästä Kävelykilometrikisan ilmoituspohja esimerkiksi aulatilan tai kahvihuoneen ilmoitustaululle: Kävelykilometrikisa Salo kävelee (pdf) (173,28 Kt)

Liikuntapalveluiden kampanja -sivulle