Hyppää sisältöön
Tiedote

Poliisilaitoksen ja Mariankadun liikenneympyröiden asfaltointityöt sulkevat tieosuuksia väliaikaisesti maanantaina 22.5.

Julkaistu 17.5.2023 11:35

Salon keskustan asfaltointi etenee viikolla 21 siihen vaiheeseen, että poliisilaitoksen ja Mariankadun liikenneympyröiden asfaltointityöt päästään tekemään 22.5. klo 17-22 välisenä aikana. Kyseisten alueiden asfaltoinnin takia tieosuudet joudutaan sulkemaan töiden ajaksi. Työt aloitetaan poliisilaitoksen liikenneympyrästä n. klo 17-20 ja siitä siirrytään Marian liikenneympyrään n. klo 19-22. Asfaltointi tehdään sääolosuhteiden salliessa.

Jyrsintätyöt poliisilaitoksen ja Mariankadun liikenneympyröissä aloitetaan helatorstaina 18.5. Jyrsintätöistä aiheutuu haittaa liikenteelle, mutta tieosuuksia ei jouduta sulkemaan ja paikalla on liikenteenohjaus.

Viikolla 21 asfaltoidaan myös Tahkonkatu ja Kirkkokatu. Tietyöt tehdään klo 7-18 välisenä aikana. Kirkkokadulla ja Tahkonkadulla asfaltointitöistä aiheutuu haittaa liikenteelle, mutta tieosuuksia ei suljeta. Alueella on liikenteenohjaus.

Pahoittelemme tietyöstä aiheutuvaa haittaa.

Kartta jossa merkattu asfaltoitavat kadut. Paikat on ilmoitettu kuvan alta löytyvästä tekstistä.Kartalla näkyvät poliisilaitoksen ja Mariankadun liikenneympyrät sekä Tahkonkatu ja Kirkkokatu, joiden asfaltointityöt tehdään viikolla 21. Kajalankadun ja Skeittiparkin kevyenliikenteenväylät on jo asfaltoitu ja Perttelinkadun asfaltointi tehdään myöhemmin kesällä.