Hyppää sisältöön
Tiedote

Rabbit Films etsii lisää avustajia Salon kuvauksiin

Julkaistu 26.5.2021 10:17

Hei Salolaiset!

Rabbit Films kuvaa tällä hetkellä Salossa Nokian noususta kertovaa tv-sarjaa nimeltä Made in Finland – tarina Nokiasta. Sarjan tapahtumat sijoittuvat 80-luvun loppuun, ja sarjan tilaajana on MTV. Jotta saamme kerrottua Nokian perinnön arvoisen tarinan tarvitsemme nyt kovasti sinun apuasi.

Meillä on paljon kohtauksia joihin tarvitaan avustajia esittämään Nokian insinöörejä, suunnittelijoita ja muita ihan tavallisia Salolaisia. Kuvauksemme jatkuvat Salossa 9.6. asti, ja tarvitsemme siihen asti osallistujia lähes jokaisena päivänä. Kuvauksia on sekä päiväsaikaan että iltaisin, ja avustaminen vie yleensä aikaa muutaman tunnin. Osallistuminen ei vaadi aikaisempaa esiintymiskokemusta, ja palkkioksi saa työryhmämme syvän kiitollisuuden, erityislaatuisen kokemuksen sekä 20 euron S-ryhmän lahjakortin.

Mikäli olisit halukas tulemaan auttamaan meitä, ole hyvä ja laita meille viestiä osoitteeseen nokia.avustajat@rabbitfilms.com. Kerro viestissä yhteystietosi, mahdollisimman tarkat kokotietosi 80-luvun puvustusta varten ja minä päivinä pystyisit tulemaan auttamaan meitä. Liitä viestiin myös mielellään kuva itsestäsi.

Tätä viestiä saa jakaa perheenjäsenille ja ystäville, ja on myös mahdollista ilmoittautua tulemaan yhdessä jonkun tutun kanssa avustamaan samana päivänä.

Kesäinen kiitos ja toivottavasti näemme kuvauksissa!
Rabbit Films

#madeinfinland #tarinanokiasta

Kuvassa Kuvaaja Rauno Ronkainen, Näyttelijä Aku Sipola, Näyttelijä / Tuottaja Minna Haapkylä. Kuva: Anni.jpg / Rabbit Films