Hyppää sisältöön
Tiedote

Ruukit & Retket -tapahtuma kutsuu ruukkikyliin ja Teijon kansallispuistoon 11.5.

Julkaistu 3.5.2024 12:24, Päivitetty 3.5.2024 13:36

Teijon kansallispuiston ja sitä ympäröivien ruukkikylien Kirjakkalan, Teijon ja Mathildedalin kesäkausi avataan lauantaina 11.5., jolloin alueella järjestetään Ruukit & Retket -tapahtumapäivä.

Matildanjärven maisemaa Roosinniemeen Teijon kansallispuistossa.

Teijon kansallispuisto – Roosinniemi. Metsähallitus © Saija Salo

Ruukit & Retket on kesäkauden avaustapahtuma, joka on suunnattu kaikenikäisille ja kaikenlaisille ryhmille. Hyvinvointiin, retkeilyyn ja kulttuuriin painottuva tapahtuma järjestetään nyt toista kertaa. Teijon kansallispuistossa voi osallistua opastetuille retkille, vuokrata välineitä, tutustua luontopolkuihin ja ihailla alueen upeaa luontoa. Ruukkikylissä Mathildedal, Teijo ja Kirjakkala odottavat taidenäyttelyt, käsityöpajat, opastetut ruukkikierrokset, juoksutapahtuma, talutusratsastus, kotieläinpiha, kuntoportaiden avajaiset, minigolf ja padel-kentät sekä herkulliset ruokaelämykset ja majoitusmahdollisuudet.

Tapahtumapäivän aikataulut ja tarkemmat tiedot löytyvät tapahtuman verkkosivuilta osoitteesta Tapahtumat.salo.fi/ruukit-retket-2024 . Ruukit & Retket -tapahtuman järjestävät yhteistyössä paikalliset yritykset ja yhdistykset sekä kansallispuiston hoidosta vastaava Metsähallitus ja Salon kaupunki/VisitSalo. Tapahtumaa ovat mukana järjestämässä 16 eri toimijaa.

Tutustu koko tiedotteeseen:
https://www.sttinfo.fi/tiedote/70176826/ruukit-and-retket-tapahtuma-kutsuu-ruukkikyliin-ja-teijon-kansallispuistoon

Ruukit & Retket -tapahtuma edistää omalta osaltaan Salon kaupunkistrategian toteutumista. Tapahtuman sisältö tukee muun muassa hyvinvoiva Salo -päämäärää sekä vapaa-ajan avaimen toimenpiteitä. Lisätietoja kaupunkistrategiasta Salon kaupungin verkkosivulla.