Hyppää sisältöön
Tiedote

Salo Friends & Music Festival juhlitaan Farmoksen tontilla Salossa elokuussa 2023

Julkaistu 17.3.2023 00:00
  • Tapahtuma järjestetään pe-la 18.8.-19.8.2023
  • Uudenlaisen festivaalikonseptin järjestää United Festivals Oy
  • Kaikki esiintyjät on julkaistu – esiintymässä kymmenen kotimaista huippunimeä
  • Kaikkien pääsylippuluokkien myynti on alkanut – tarjolla mm. kampanjahintaisia kahden päivän lippuja

Salo saa uuden kesäfestivaalinsa, kun turkulainen United Festivals Oy tuo paikkakunnalle uudenlaisen festivaalikokonaisuuden perjantaille ja lauantaille 18.-19. elokuuta. Tapahtuman ajankohdaksi valikoitui elokuu, jotta festivaalin valoefektit ja tehosteet erottuvat parhaiten pimeissä illoissa ihmisten palauttua takaisin kaupunkiin lomakauden jälkeen. Tällöin myös paikkakunnan yrityksillä on parhaat mahdollisuudet järjestää henkilökunnan tai yhteistyökumppaneiden illanviettoja.

Salo Fiends &Music Festival 18.-19.8.2023

Salo Friends & Music Festivaleilla tullaan panostamaan erityisesti hyviin palveluihin ja varsinkin ruokatuotteeseen. Paikalle tuleekin useita erilaisia ja monipuolisia pop up -ruokamyyntipisteitä ja tapahtuma-alueen VIP-tila nimetään paikallisen kuuluisuuden JJ:n mukaan. JJ’s BBQ-VIP:ssä koko ruokatarjoilun valmisteleekin JJ itse.

United Festivals Oy:n Henri Kulmala iloitsee, että Saloon saadaan uudenlainen Friends & Music -festivaali hienoine esiintyjineen.

Elokuu on loistava ajankohta kotimaiselle festivaalille, kun illat ovat usein lämpimiä ja pimeitä. Näin saadaan kaikki näyttämään taianomaiselta, kun efekteistä saadaan täysi teho irti. Lisäksi on hienoa saada paikallinen JJ’s BBQ tekemään VIP-alueen herkut. Myös muualla festivaalialueella on erinomainen ruokatarjonta ja siksi tapahtumaa voidaan pitää myös ruoka- ja viinijuhlana. Olemme myös iloisia siitä, että pääsemme jälleen pitämään hauskaa ystävien kesken ja juhlimaan upeissa puitteissa hienojen kotimaisten artistien siivittämänä, Kulmala kuvailee.

Myös Salon kaupunginjohtaja Anna-Kristiina Korhonen on iloinen uudesta tapahtumasta.

Hienoa saada tällainen kesäkauden lopetus ja syyskauden aloitustapahtuma Saloon. Friends & Music Festival tukee omalta osaltaan Salon tavoitetta olla aktiivinen tapahtumakaupunki. Innolla odotamme näkevämme elokuun tapahtumassa paljon väkeä iloisissa tunnelmissa, kommentoi Korhonen.

Vasta grillistä otettu BBQ-pihviannos, jonka pinnalle valo osuu.

Salolainen JJ’s BBQ valmistaa festivaalialueen VIP-alueen herkullisen illallisen. Kuva: JJ’s BB.

Tapahtuman kaikki esiintyjät on julkaistu

Salo Friends & Music Festivaleilla tullaan näkemään useita kotimaisia huippuesiintyjiä. Perjantaina 18.8. lavalle nousevat Juha Tapio, Arttu Wiskari, Kuumaa, Ressu Redford ja Antti Ketonen. Lauantaina 19.8. vuoronsa saavat Teflon Brothers, Erika Vikman, Olli Halonen, Roope Salminen & Koirat ja Olavi Uusivirta.

Juha Tapio on pukeutunut mustiin vaatteisiin ja sulkenut silmänsä. Kuva on mustavalkoinen.

Juha Tapio nähdään elokuussa Salossa. Kuva: Atte Malaska.

Kaikkien pääsylippuluokkien myynti on alkanut – tarjolla on mm. kampanjahintaisia kahden päivän lippuja

Kaikkien pääsylippuluokkien myynti on alkanut. Päivälippujen ja kahden päivän lippujen lisäksi tarjolla on VIP-lippu yhdelle tai kahdelle päivälle ja lisäksi herkullisen illallisen sisältävä JJ’s BBQ-VIP -lippu. Kahden päivän festivaaliliput ovat myynnissä 79 euron kampanjahintaan (norm. 99 €) perjantaihin 31.3. asti. Kampanjahintaisia lippuja on myynnissä vain rajoitettu erä. Pääsyliput myy Ticketmaster, www.ticketmaster.fi.