Hyppää sisältöön
Tiedote

Salo Hankkii -tapahtuma Salon kaupungintalolla torstaina 16.2.2023 klo 9-11

Julkaistu 12.2.2023 08:00

Tapahtumassa Salon alueen yrittäjät ja Salon kaupungin hankinnoista vastaavat henkilöt kokoontuvat hankintapöytiin keskustelemaan kaupungin tulevista hankinnoista sekä yrittäjien tarjoamista palveluista ja tuotteista. Hankintapöytiin sijoittaudutaan oman toimialan mukaan.

Salo Hankkii -tapahtumat on pidetty kahtena edellisenä vuonna Teamsin välityksellä. Tällöin on ollut mahdollista kohdata pääasiassa vain oman alan yrittäjiä, yhteistä avajaistilaisuutta lukuunottamatta. Tänä vuonna päästään paikan päälle kuulemaan hankinnoista ja yritystarinoita sekä tilaisuuden jälkeen voi halutessaan jäädä nauttimaan lounasta yhdessä.

Vuoden 2023 tapahtuman avaa Salon kaupunginjohtaja Anna-Kristiina Korhonen. Salon Yrittäjät ry:n puheenjohtaja Jukka Alanko toivottaa kaikki salolaiset yrittäjät tervetulleeksi tapahtumaan.

Yleisen hankintainfon lisäksi Salo Hankkii -tapahtumassa on neljä hankintapöytää, joihin sijoitutaan oman toimialan mukaan. Tarkoituksena verkostoitua muiden yrittäjien kesken sekä miettiä yhdessä hankinta-asioita. Hankintapöydät vuonna 2023 ovat: rakentaminen ja kunnossapito, kuljetuspalvelut ja liikkuminen, materiaali- ja irtaimisto- ja IT-laitteistohankinnat sekä viestintäkoulutus- ja asiantuntijapalvelut.

Tapahtumassa kuullaan myös yritystarinoita salolaisilta yrittäjiltä sekä siitä miten Salon kaupungin hankinnat ovat yrityksissä näkyneet.

Lisätiedot:
Salon kaupunki, hankintapäällikkö Päivi Kohvakka
02 778 5011, paivi.kohvakka@salo.fi

Salon Yrittäjät, Salo Hankkii -työryhmä Stina Siikonen
040 768 2924, stina.siikonen@koolle.fi