Hyppää sisältöön
Tiedote

Salo mukana Naantalin Asuntomessuilla

Julkaistu 11.7.2022 08:15

Salon kaupunki on mukana perjantaina (15.7.) avautuvilla Naantalin Asuntomessuilla omalla osastolla.

– Katsoimme, että nyt, kahden poikkeuksellisen kesän jälkeen, on hyvä jalkautua ja lähteä kertomaan Salon tarjoamista mahdollisuuksista niin asumisen, työpaikkojen kuin vapaa-ajan vieton suhteen, kertoo viestintäpäällikkö Teija Järvelä.

– Salossa on avoinna enemmän työpaikkoja kuin aikoihin. Työttömyysluvut ovat nyt samalla tasolla kuin vuonna 2008.

Saloon töihin tuleville meillä on tarjota jokaisen mieltymyksiin soveltuvia asuinympäristöjä vilkkaasta kaupunkielämästä maaseudun rauhaan. Kaupungilla on vapaita tontteja vajaat 400, joista uusimpina juuri varattaviksi tulleet Märynummen tontit lähellä vajaa vuosi sitten valmistunutta koulu- ja päiväkotikokonaisuutta.

Lisäksi hyvät yhteydet lähimmille kaupunkiseuduille antavat mahdollisuuden tarvittaessa kulkea töihin kauemmaksikin, jatkaa kaupunkikehitysjohtaja Mika Mannervesi.

– Salon alue Teijon kansallispuistoineen ja ruukkikylineen on hyötynyt korona-ajan kotimaan matkailusta ja nyt kun tapahtumia on taas mahdollisuus järjestää täysimittaisina, haluamme toivottaa matkailijat tervetulleiksi myös meillä järjestettäviin tapahtumiin kuten esimerkiksi iltatoreille.

Lisäksi retket ja lomamatkat ovat matalan kynnyksen tapa tutustua paikkoihin, jotka saattavat houkutella asettumaan myös pidemmäksi aikaa, muistuttaa Järvelä.

Salon kaupungin henkilöstön lisäksi osastolla päivystää kaupungin luottamushenkilöitä sekä liikelaitos Salon Veden, kaupungin elinkeinoyhtiö Yrityssalon, Salon Seudun Koulutuskuntayhtymän, ekovoimalaitos Lounavoiman ja Salon Nuorkauppakamarin edustajia.

– Hienoa, että olemme saaneet osastolle eri toimijoiden edustajia. Näin messuvieraillekin on tarjota monenlaisia näkökulmia Saloon, kiittää Järvelä.

Naantalin Asuntomessut ovat avoinna 15.7.–14.8. joka päivä klo 10–18. Lisäksi neljänä artistitorstaina (21.7., 28.7., 4.8., 11.8) messut ovat avoinna klo 20.30 asti.

Salon kaupungin osasto (Ua3, 30) löytyy messukohteiden 33 ja 34 välistä kulkevan Lounatuulen varrelta.

Salo – Muuttajalle

Salo – Matkailijalle