Hyppää sisältöön
Tiedote

Salon pääkirjastossa on otettu asiakaskäyttöön uudenlainen tulostus- ja digitointipalvelu

Julkaistu 10.12.2021 13:57, Päivitetty 18.2.2022 11:34

Salon pääkirjaston asiakkaille tarjotaan nyt uudenlaista tulostus-, skannaus- ja kopiointimahdollisuutta. Print In City -tulostuspisteiden palvelut voi kuka tahansa ottaa käyttöön rekisteröitymällä palvelun käyttäjäksi, ja palvelua voi käyttää kaikissa Print In City -tulostuspisteissä.

Palvelun ansiosta satunnaisiin tulostustarpeisiin ei ole tarvetta ylläpitää tai hankkia omaa kotitulostinta. Tulostuksen voi hoitaa kätevästi kirjastoreissulla tai liikkeellä ollessa tulostuspisteen lähettyvillä. Tulostuspisteissä voi tulostaa ja kopioida A4- ja A3-kokoisia asiakirjoja niin värillisenä kuin mustavalkoisena sekä skannata paperiasiakirjoja pdf-tiedostoiksi.

Print In City -palvelu toimii osoitteessa www.printincity.fi. Palvelu on helppokäyttöinen ja kuka tahansa voi rekisteröityä sen käyttäjäksi, jos omistaa verkkopankin tunnukset tai luottokortin sekä sähköpostiosoitteen. Kirjautumisen jälkeen käyttäjä lataa tililleen saldoa ja voi aloittaa palvelun käytön.

Tulostus onnistuu lataamalla tulostustyö verkkopalveluun tai lähettämällä se sinne sähköpostitse. Palvelussa näkyvät eri töiden hinnat eri tulostuspisteissä, ja siellä voi muokata tulostustyön asetuksia. Työ tulostetaan ja noudetaan henkilökohtaista PIN-koodia käyttäen Print In City-tulostuspisteeltä. Tarkemmat ohjeet löytyvät palvelun verkkosivuilta.

Muokattu 18.2.2022: Palvelu on käytössä myös Perniön ja Suomusjärven kirjastoissa.