Hyppää sisältöön
Tiedote

Salon terveyspalveluiden sähköinen palveluvalikoima laajenee – Kansallinen Omaolo -palvelu käyttöön

Julkaistu 1.4.2021 09:39, Päivitetty 3.11.2021 11:18

Omaolo.fi on verkkopalvelu, joka ottaa Sinut mukaan edistämään hyvinvointiasi yhdessä terveydenhuollon ammattilaisten kanssa. Sen käyttö on helppoa ja nopeaa, minkä lisäksi se säästää sinut jonottamiselta.

Käytössämme on yhteensä 16 kpl älykkäitä oirearvioita. Voit tarvittaessa myös asioida kanssamme Omaolon kautta. Palveluaikamme Omaolossa on päivittäin klo 8-19.

  • Voit arvioida yksittäistä oiretta tai terveysongelmaa. Vastaustesi perusteella saat toimintasuosituksen ja hoito-ohjeet. Myös koronaoirearvio löytyy palvelusta.
  • Oirearviot eivät tuota diagnoosia, vaan lääketieteelliseen tietoon perustuvan arvion tarpeellisen hoidon luonteesta ja kiireellisyydestä käyttäjän antamien vastausten perusteella.
  • Arvion perusteella käyttäjä saa tarvittavat ohjeet joko itsehoitoon tai kehotuksen ottaa yhteyttä terveydenhuollon ammattilaiseen.
  • Omaolon kautta käyttäjä saa tarvittaessa yhteyden terveydenhuollon ammattilaiseen, saadakseen tarkemman hoidon tarpeen arvion ja jatko-ohjauksen.
  • Toimintasuosituksen ajantasaisuudesta vastaa oirearvioiden valmistaja Kustannus Oy Duodecim. Omaoloa käyttävät organisaatiot tukevat toimintasuositusta paikallisilla palveluohjauksilla.

Palvelun löydät osoitteesta www.omaolo.fi