Hyppää sisältöön
Tiedote

Salossa 17.–18.2. järjestettävä Avantoralli on ainutlaatuinen talvitapahtuma

Julkaistu 2.2.2024 15:32

Avantoralli -tapahtuma järjestetään 17.–18.2. Salon kauppatorilla ja avantokohteissa eri puolilla Saloa. Avantorallin päätapahtuma on 17.2. klo 12–16 Salon torilla järjestettävä Salon Iltatorin Avantoralli.

Torilla esiintyy Antti Ketonen ja lisäksi torin ohjelmassa on teemaan liittyvä muotinäytös, poreamme, palju, Space of mind puusauna, kylmäaltaita ja tuotemyyjiä. Salonjokeen tehtävään avantoon voi pulahtaa klo 12–14. Torikahvio ja Rikalanmäen terassi ovat myös avoinna. Livekeikkaa voi siis kuunnella keskellä kaupunkia saunomisen, paljuilun ja poreilun ohessa.

Pinta-alaltaan laajassa Salossa on monia luonnonvesistöjä; meri, jokia ja järviä, joissa on mahdollisuus harrastaa monenlaisia vesiliikuntalajeja. Avantouinti on suosittu talviharrastus ja Salossa onkin monia erilaisia talviuintipaikkoja, joissa sitä voi toteuttaa. Avantoralli on kaikenikäisten tapahtuma, jonka keskiössä on kylmäuinti. Useat yleiset saunat ovat auki pidennetyin aukioloajoin.

Saunat lämpiävät meren äärellä Kokkilassa ja Mathildedalissa, järvien rannoilla Varvojärvellä, Naarjärvellä, Kruusilassa ja Kiikalassa sekä lähteen äärellä Teijolla ja lammen rannalla Märynumella. Saunan ja avannon lisäksi monessa saunakohteessa on myynnissä makkaraa ja mehua, ja onpa jossakin tarjolla livemusiikkiakin.

Torin ja avantosaunojen ohjelma ja aukioloajat löytyvät Salon verkkosivujen tapahtumakalenterista.

Huomio! Saunoissa saattaa esiintyä ruuhkaa. Järjestäjät kehottavat tulemaan mukaan rennolla mielellä – sopu sijaa antaa.

Saunamaksut avantopaikoissa 5–12 euroa. Mukaan tarvitset pyyhkeen ja uimapuvun. Pipo ja avantokengät tai villasukat ovat suositeltavia, mutta eivät välttämättömiä.

Tervetuloa Saloon – jäätävään tunnelmaan!

Lisätietoja:
Karolina Blom, tapahtumakoordinaattori, Salon kaupunki
puh. 050 4713 173