Hyppää sisältöön
Tiedote

Seuraa Paikun liikkeitä SaloTaskussa.fi-sovelluksessa

Julkaistu 14.3.2023 08:22, Päivitetty 14.3.2023 09:22

Paikun pysäkit, kunkin pysäkin kautta kulkevat linjat ja pysäkkikohtaiset aikataulut ovat nähtävissä SaloTaskussa.fi-sovelluksessa. Sovelluksessa on mahdollista seurata myös linjalla olevien autojen sijaintia sekä etenemistä reitillä. Sovelluksen ilmoittamat pysäkkiajat ovat linjojen keskimääräisiin ajoaikoihin perustuvia arvioaikoja. Matkustajamäärien vaihtelu, keli- ja liikenneolosuhteet saattavat vaikuttaa siten, että vuoro ohittaa pysäkin hieman ennen tai jälkeen arvioidun saapumisajan.

SaloTaskussa.fi toimii laiteriippumattomasti kaikkien mobiililaitteiden verkkoselaimessa, eikä sitä ole saatavilla sovelluskaupassa. Sovelluksen saa käyttöön menemällä osoitteeseen SaloTaskussa.fi. Sovelluksen pikakuvake kannattaa asentaa laitteen näytölle käyttöä helpottamaan.

Joukkoliikennetietojen lisäksi SaloTaskussa.fi –mobiilisovellus näyttää sijaintisi mukaan lähimmät luontokohteet, majoituspaikat, tapahtumat, ravintolat ja muut kohteet. Voit selata tapahtumia ja kohteita ja tallentaa suosikkisi. Vikailmoitukset-toiminnolla voit ilmoittaa helposti kartan avulla missä olet huomannut esimerkiksi hajonneen leikkivälineen.

Sovellukseen liityvät palautteet ja kehitysehdotukset toivotaan laitettavan kirjallisesti kaupungin palautesivujen kautta tai Paikun verkkosivuilla kohdassa “Anna palautetta“.