Hyppää sisältöön
Tiedote

Taidemuseo Veturitallissa 30.1.-25.4. vanhoja valokuvia Salosta ja Sivuraiteella Raili Mikkosen veistoksia

Julkaistu 28.1.2021 13:53


Veturitallin laajennusremontti on valmistunut ja museo avautuu yleisölle pitkän tauon jälkeen 30.1. Koronan johdosta näyttelyiden yhtäaikainen kävijämäärä rajataan kymmeneen. Museo ottaa vastaan aina tasatunnein 10 henkilöä, joilla on aikaa tutustua näyttelyihin tunnin ajan. Käynti tulee varata ennakkoon soittamalla numeroon 02-778 4892.

Taidemuseon pääsaleissa on esillä vanhoja valokuvia Salon seudulta näyttelyssä YMPÄRI MENNÄÄN, YHTEEN TULLAAN ja museon uusi galleria Sivuraide esittelee paimiolaisen kuvanveistäjä RAILI MIKKOSEN tuotantoa. Nostalgiset, hyväntuuliset valokuvat työstä ja touhusta Salon seudulla sekä Mikkosen ilmeikkäät ja puuhakkaat pronssiveistokset muodostavat hauskan näyttelykokonaisuuden.

TURVALLISESTI MUSEOON
Museo kiinnittää erityistä huomiota turvalliseen museovierailuun ja tehostaa siivousta sekä pintojen pyyhkimistä. Museo pyytää käyttämään kasvomaskia vierailun aikana ja toivoo asiakkaiden huolehtivan omalta osaltaan turvaväleistä. Lainattavat ääniopasteet eivät hygieniasyistä ole toistaiseksi käytössä. Museo ei myöskään järjestä ryhmäopastuksia, mutta tulee järjestämään virtuaaliopastuksia museon Facebook-sivulla!

HUOM. Maksuttomat museoperjantait peruuntuvat kevään osalta!

Kuvassa Näsen kartanon auto, Perniö 1921(Salo-Uskelan Seura)

Lue näyttelyistä lisää nettisivuilta salontaidemuseo.fi