Hyppää sisältöön
Tiedote

Tarjoa TET-paikkaa Salon lukion toisen vuoden opiskelijoille 26.-27.11.2020

Julkaistu 11.11.2020 09:57, Päivitetty 11.11.2020 11:11

Salon lukion toisen vuoden opiskelijoilla on TET-jakso 26.-27.11.2020. Toivottavaa olisi, koronasta huolimatta, että mahdollisimman moni yritys pystyisi ottamaan useitakin opiskelijoita tutustumaan työhön.

Lukion työelämään tutustuminen (TET) antaa opiskelijalle mahdollisuuden tutustua työelämään osana opinto-ohjauksen opintoja. Työelämään tutustumisen tavoitteena on antaa opiskelijalle tietoa työelämästä, mahdollisuuksien mukaan kokeilla erilaisia työtehtäviä, saada vihjeitä omalle uravalinnalleen sekä tilaisuuden vahvistaa omia sosiaalisia taitojaan.

TET:n aikana opiskelijoille voi kertoa omia uratarinoita, esitellä työhön liittyviä ajankohtaisia asioita tai opiskelijan voi antaa auttaa joulusesongin kiireiden alla! Opiskelijoilla on myös koululta annettuja tehtäviä, joiden täyttämiseen he voivat haastatella työnantajaa tai työntekijöitä työn lomassa.

Opiskelijat voivat tutustua työhön sekä työpaikalla tai paikasta riippumattomasti eli ”etänä”. Talous ja nuoret TAT on tehnyt ohjeet myös etä-TET:stä nettiin.

Lue lisää etä-TET:stä

Yritys tai työnantaja – mikäli sinulla on tarjota TET-paikka lukiolaiselle voit laittaa siitä tietoa  vaikkapa liikkeen ikkunaan, että meillä on tarjolla TET-paikka 26.-27.11.2020, jotta opiskelijat löytäisivät helpommin TET-paikkoja.