Hyppää sisältöön
Tiedote

Tilavarausohjelma Timmi on päivittynyt ja toimii nyt mobiililaitteissa

Julkaistu 15.5.2023 14:13, Päivitetty 6.6.2023 10:55

Liikuntapaikkojen varauksessa käytettävä Timmi on päivittynyt.

TIMMI 360 tilanvarausohjelma on kuntalaisten uusi käyttöliittymä, joka on aidosti saavutettava ja toimii kaikilla käyttöalustoilla.

TIMMI 360 on sähköisen asioinnin uusi käyttöliittymä, jonka kehityksessä on keskitytty helppokäyttöisyyteen ja käytettävyyteen. Kehityksen pääpaino on sen toimivuudessa kaikissa käyttöalustoissa ja saavutettavuudessa. Päivitetyn version ominaisuudet ja toiminnallisuudet palvelevat erityisesti kuntalaisia.

TIMMI 360 tarjoaa saman käyttökokemuksen laitteesta riippumatta. Sähköisen asioinnin ominaisuuksia voi käyttää älylaitteella tai perinteisesti tietokoneen selaimella. Järjestelmän näkymät skaalautuvat käytettävän laitteen näytön koon ja toiminnallisuuksien mukaan. Helppokäyttöisyyttä lisää myös mahdollisuus tallentaa TIMMI-pikakuvake mobiililaitteen näytölle ja asettaa kirjautuminen automaattiseksi, jolloin järjestelmä toimii kuin mikä tahansa appi.

Käytettävyyttä on parannettu myös mahdollistamalla uudenlainen vapaan ajan haku, jossa sopivaa tilaa voidaan hakea esimerkiksi tilatyypin, käyttötarkoituksen tai varustelun mukaan. Kuntalaisen ei enää tarvitse tietää tiettyä tilaa harrastustoimintaan, vaan tiloja voi hakea esimerkiksi käyttötarkoituksen ja varusteiden mukaan sekä myöhemmin myös sijainnin mukaan.

TIMMI 360 on erityisesti kuntalaisten asiointia helpottamaan tehty päivitys.

Timmi vuorojen peruminen (pdf) (330,23 Kt)