Hyppää sisältöön
Tiedote

Tulevaisuuswebinaari Salon alueen lukiolaisille sekä ammattiopiston ja ammattikorkeakoulun opiskelijoille

Julkaistu 30.9.2020 11:39

Tulevaisuustutkija Ilkka Halava on pääpuhujana Turun ammattikorkeakoulun Salon yksikön liiketalouden opiskelijoiden toteuttamassa Wörtti – onko tulevaisuus jo tänään? -webinaarissa tiistaina 6.10.2020 klo 9:00-11:30. Hän avaa puheenvuorossaan, Työn murros ja kultaiset sukupolvet, näkökulmia tulevaisuuden työelämään ja siihen, miten kannattaa opiskella ja asettaa itselleen tavoitteita. Tapahtuman tavoitteena on edistää myönteistä, rohkeaa ja uteliasta asennetta tulevaisuuden työelämään kohtaan.

– Haluamme tapahtumalla lisätä nuorten kykyä ymmärtää sitä, millaisia osaamistarpeita ja kiinnostavia työtehtäviä tulevaisuus ja uudet teknologiat tuovat tullessaan. Haluamme myös vahvistaa sitä, että jokainen voi vaikuttaa omaan tulevaisuuteensa nykyhetken päätöksillä ja teoilla, toteavat lehtori Päivi Killström Turun ammattikorkeakoulusta, projektisuunnittelija Jatta Jännäri Salon seudun ammattiopistosta sekä erityisasiantuntija Riikka Nurmi Salon kaupungilta.

Avauspuheenvuoron jälkeen osallistujat jaetaan virtuaalisiin pienryhmätiloihin katsomaan lyhyitä yritysvideoita ja keskustelemaan yhdessä tulevaisuuden työelämästä. Turun ammattikorkeakoulun Salon kampuksen liiketalouden opiskelijatiimit ovat tuottaneet lyhyet yritysvideot uusista digitaalisista palvelukonsepteista, innovatiivisista terveydenhuollon ratkaisuista, älykkäistä pinnoista, automaatiosta, robotisaatiosta ja kyberturvallisuudesta. Mukana videoissa ovat Salofa, Evondos, Lounea, LedTailor, Imagine Intelligent Materials ja Turun ammattikorkeakoulun Cyber Test Lab.

Webinaarin kohderyhmänä ovat Salon ammattiopiston, Turun ammattikorkeakoulun ja Salon alueen lukioiden opiskelijat ja opettajat. Webinaariin osallistuu yhteensä yli 260 henkilöä. Tapahtuma toteutetaan koronapandemiasta johtuen Zoom -verkkokokoustyökalulla. Tapahtuman toteuttavat Turun ammattikorkeakoulun opiskelijat ja opettajat yhteistyössä Salon seudun ammattiopiston, Innoheimo –hankkeen, Salon kaupungin ja paikallisten yritysten kanssa.

Lue tapahtuman ohjelma

Ilmoittautuminen tilaisuuteen on päättynyt. Kaikille ilmoittautuneille lähetetään tarkemmat ohjeet webinaariin.

Lisätietoja:
Lehtori Päivi Killström paivi.killstrom@turkuamk.fi, 044 907 2890
Projektisuunnittelija Jatta Jännäri jatta.jannari@sskky.fi, 044 770 4656
Erityisasiantuntija Riikka Nurmi riikka.nurmi@salo.fi, 044 778 7708