Hyppää sisältöön
Tiedote

Vakiovuorojen haku sisä- ja ulkoliikuntapaikoille vuonna 2023

Julkaistu 17.1.2023 08:11

Vakiovuorojen hakuajat sisäliikuntatiloihin

Kesävuorojen hakuaika on 20.2.-8.3. välillä (kesäkausi on 1.5.-13.8.). Hakea voi vakiovuoron joko koko kaudelle tai lyhyemmälle jaksolle. Vuorojen haku tapahtuu aina sähköisen tilanvarausohjelman (www.salo.fi/timmi) kautta. Aikaisemmin tulleita hakemuksia emme ota huomioon.

Talvikaudelle 2023-2024 vuorojen hakuaika on 17.4.-7.5.2023 välillä. Tarkempia tietoja seuraavassa kaupunkitiedotteessa.

Vakiovuorojen hakuajat ulkoliikuntapaikoille

Kesävuorojen hakuaika on 1.-15.2. välillä (kesäkausi on 15.5.-15.10.). Hakea voi vakiovuoron joko koko kaudelle tai lyhyemmälle jaksolle. Vuorojen haku tapahtuu aina sähköisen tilanvarausohjelman (www.salo.fi/timmi) kautta. Aikaisemmin tulleita hakemuksia emme ota huomioon.

Liikuntatilojen vuorojen haun sekä vuorojen jaon yleiset periaatteet löytyvät os. www.salo.fi/timmi

Näin rekisteröidyt Timmi-käyttäjäksi

1. Yksityishenkilön tulee rekisteröityä käyttäjäksi osoitteessa: www.salo.fi/timmi (yksityishenkilön rekisteröityminen). Yksityishenkilö saa rekisteröinnin jälkeen välittömästi tunnukset.

2. Yhdistyksen edustajan tulee varmistaa, että yhdistys on toimittanut Timmi-käyttöoikeuslomakkeen liikuntapalveluille, ja tämän jälkeen voi rekisteröityä osoitteessa: www.salo.fi/timmi  (organisaation yhteyshenkilön rekisteröityminen). Rekisteröinnin jälkeen saat tunnukset sähköpostiin 3-5 päivän kuluessa.

3. Tunnukset saatuasi voit toimia Timmissä.

4. Lisätietoja ja tarkemmat ohjeet Timmin käyttöön löydät www.salo.fi/timmi