Hyppää sisältöön
Tiedote

Varsinais-Suomen hyvinvointialueen vaikuttamistoimielimiin valitut salolaisjäsenet

Julkaistu 17.10.2022 10:50

Salon kaupunki on saanut Varsinais-Suomen hyvinvointialueen valmisteluorganisaatiolta 17.5.2022 nimeämispyynnön, jossa pyydetään alueen kuntia nimeämään yksi jäsen ja hänelle henkilökohtainen varajäsen kuhunkin Varhan vaikuttamistoimielimeen, joita ovat nuorisovaltuusto, vammaisneuvosto, vanhusneuvosto ja monikulttuurisuusneuvosto. Nimeämispyyntöön on pyydetty vastaamaan 15.10. mennessä.

Varhan aluehallitus valitsee vaikuttamistoimielinten puheenjohtajat ja varapuheenjohtajat. Toimielimet aloittavat toimintansa 1.1.2023. Toimielimiin valituille järjestetään syksyn aikana orientaatiotilaisuus. Nimeämispyynnön mukaisesti vaikuttamistoimielimillä on mahdollisuus vaikuttaa Varhan toiminnan suunnitteluun, valmisteluun ja seurantaan asioissa, joilla on tai arvioidaan olevan merkitystä lasten ja nuorten, ikääntyneiden, vammaisten, maahanmuuttajien ja vieraskielisten henkilöiden ja heidän tarvitsemiensa palvelujen kannalta.

Salon kaupungin eri vaikuttamistoimielimet (nuorisovaltuusto 6.10., vanhusneuvosto 4.10., vammaisneuvosto 8.9., maahanmuuttajaneuvosto 14.9.) ovat kokouksissaan valinneet Varhan vaikuttamistoimielimiin seuraavat jäsenet ja heille seuraavat henkilökohtaiset varajäsenet.

Nuorisovaltuusto
Lindor Bytyqi
Nathalie Maaniemi (varajäsen)

Vanhusneuvosto
Anne Juntti
Jouko Kukko (varajäsen)

Vammaisneuvosto
Kirsti Rämö
Päivi Vigg (varajäsen)

Monikulttuurisuusneuvosto
Marina Mgvdeladze
Saeko Lindroos (varajäsen)