Hyppää sisältöön
Tiedote

Vuoden salolainen liikeidea -kilpailu tulee takaisin

Julkaistu 16.9.2021 12:20

Tehtailija Juho Leinon Säätiö järjestää Vuoden salolainen liikeidea -kilpailun 16.9.–17.10.2021. Vuosina 2015 ja 2016 järjestetyn kilpailun tavoin on nytkin tavoitteena löytää uusia innovatiivisia, tuottavia ja toteutuskelpoisia liikeideoita salolaisen teollisuuden tarpeisiin.

– Kilpailun tavoitteena on viedä salolaista teollisuutta eteenpäin. Tämä perusidea on säilynyt kaikissa kilpailuissa ennallaan. Nyt laajemman ja ammattimaisen yhteistyön avulla voimme tuoda kilpailun yhä useampien yritysten ulottuville, kertoo kilpailun raadin puheenjohtaja, teollisuusneuvos Liisa Leino.

Tällä kertaa mukana kilpailun järjestämisessä on myös Yrityssalo, jonka verkostot lisäävät kilpailun näkyvyyttä sekä parantavat yritysten mahdollisuuksia osallistua kilpailuun tuoden siten yhä uusia ideoita esille. Yrityssalon toimitusjohtaja Jyrki Moilanen iloitsee kilpailun paluusta:
– Se tarjoaa paikallisille yrityksille erinomaiset mahdollisuudet esitellä osaamistaan. Kannustammekin kaikkia salolaisia yrityksiä osallistumaan kilpailuun innovatiivisilla ratkaisuillaan.

Kilpailuun voi osallistua korkeintaan viisi vuotta vanhalla liikeidealla. Osallistuvan yrityksen tulee toimia osana valmistavan teollisuuden arvoketjua tai tarjota teollisuutta tukevaa palvelua. Yhtiöllä on oltava organisaatio, myyntiä ja liiketoimintaa ja sen on oltava työnantajayritys, joka työllistää Salon talousalueella. Yrityksen kotipaikan on oltava Salossa. Lisäksi yhtiön toiminnassa tulee näkyä vastuullisuus. Lue lisää kilpailusta Yrityssalon verkkosivujen artikkelista. 

Linkki osallistumislomakkeeseen


Lisätietoja:
Liisa Leino, hallituksen puheenjohtaja, Tehtailija Juho Leinon Säätiö
liisa.leino@leinogroup.com
Milla Forsman, hallituksen sihteeri, Tehtailija Juho Leinon Säätiö
milla.forsman@tjlsaatio.fi 
Tehtailija Juho Leinon Säätiö verkkosivut

Jyrki Moilanen, toimitusjohtaja, Yrityssalo Oy
044 778 7712, jyrki.moilanen@yrityssalo.fi 
Yrityssalo Oy:n verkkosivut