Hyppää sisältöön
Tiedote

Yhdistystoimija – ehdota kaupungin kulttuuripalkintojen saajia!

Julkaistu 26.11.2021 09:11

Hei yhdistystoimijat, on taas aika ehdottaa Salon kaupungin kulttuuripalkintojen saajia!

Salon kaupunki palkitsee vuosittain kulttuurin saralla menestyneitä tekijöitä. Päivitetyn käytännön mukaisesti kaupungin ja kolmannen sektorin yhteistyöelin Kulttuurikumppanit kuulee salolaisia yhdistyksiä ja tekee palkitsemisesitykset yhdistysten ehdotusten perusteella vuosittain kaupungille. Ehdokkaiden ei kuitenkaan tarvitse olla yhdistysten jäseniä.

Kulttuuripalkinnot ovat kulttuuripalkinto (1500 €)  pitkäaikaisesta työskentelystä, kulttuuritekopalkinto (1250 €) kuluneen vuoden merkittävästä teosta tai tapahtumasta, nuori salolainen kulttuuritekijä (1000 €) sekä kansainvälisesti merkittävä kulttuurisaavutus (3000 €).

Tarkemmat tiedot kategorioista ja myöntöperusteista ovat luettavissa sivuilla https://salo.fi/kaupunki-ja-paatoksenteko/viestinta-ja-suhdetoiminta/palkitseminen/.  Tutustuthan ohjeisiin ennen ehdokastietojen jättämistä.

Viime vuonna palkituiksi tulivat kuoronjohtaja Saara Kemppainen sekä taidekeraamikot Tuula ja Erkka Auermaa, Rikalanmäki ja sen yrittäjäpariskunta Eija ja Mikko Halkilahti sekä näytelmäkirjailija ja näyttelijä Meri Soininen. Lue lisää tiedotteesta: https://tiedotteet.salo.fi/salo-palkitsi-ansioituneita-kulttuuritoimijoita-ja-vuoden-2020-urheilumenestyjia/ 

Ehdota palkinnonsaajia 3.12.2021 klo 14 mennessä

Ehdota palkinnonsaajaa perjantaihin 3.12.2021 klo 14 mennessä verkkolomakkeella osoitteessa https://forms.office.com/r/fvgH2B3mVW

Kuvassa vuonna 2020 kulttuuripalkinnon saaneet taidekeraamikot Tuula ja Erkka Auermaa.

Lisätietoja