Hyppää sisältöön
Tiedote

Salon iltatoreja koskeva kysely valmistunut

Julkaistu 6.11.2020 07:55, Päivitetty 6.11.2020 19:21

Salon iltatoreja koskeva kysely on valmistunut. Noin kuukauden ajan avoinna olleeseen kyselyyn saatiin yli 500 vastausta pääosin Salosta. Asteikolla yhdestä viiteen vastaajat antoivat iltatorille kokonaisarvosanan 4,33.

Eniten iltatorikävijöitä houkuttelevat nimekkäät artistit, kahvilat ja tuttujen tapaaminen. Vastaajien toiveena oli, että tapahtuma säilyisi sisällöltään ja kestoltaan suunnilleen samankaltaisena, mutta esimerkiksi erilaisia teematapahtumia ja monipuolisempia ruokailuvaihtoehtoja sekä panostusta lasten ja nuorten ohjelmaan toivottiin.

37 vuotta tapahtumaa järjestänyt Suvisalo ry ilmoitti lokakuun alussa lopettavansa toimintansa. Sekä yhdistyksen että kaupungin mielestä iltatorit ovat kiinteä osa salolaista kesää, ja tapahtumalle etsitään nyt uusia toteuttajia. Muutama kiinnostunut järjestäjätaho on jo ilmoittautunut ja uusia ilmoittautumisia otetaan vastaan vielä maanantaihin 23.11. asti.

Kaupungin tavoitteena on tehdä markkinointiyhteistyösopimus uuden tapahtumajärjestäjän kanssa tammikuun loppuun mennessä.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: viestintäpäällikkö Teija Järvelä, 044 778 2151, teija.jarvela@salo.fi

Kyselyn yhteenveto (pdf) (1,22 Mt)